La CUP present a la constitució del Consell de Districte de l’Eixample.

El Consell de Districte de l’Eixample s’ha constituït formalment aquest dilluns, amb el jurament dels càrrecs dels nous consellers i l’elecció del nou President del Districte, que serà Eduardo Bolaños (PP), escollit amb el suport dels representants de CiU, PSC-PSOE i ICV-EUiA a banda dels del PP, arrel del pacte tancat a nivell de ciutat per a repartir-se diferents càrrecs en la constitució dels districtes.

Una quinzena de persones han secundat la convocatòria de la CUP a l’Eixample, que ha repartit un centenar llarg d’octavetes en defensa de la democràcia participativa. Entre d’altres, la CUP aposta per l’elecció directa dels consellers de districte, l’elaboració de pressupostos participatius i l’establiment de les Cases de Barri com espais de participació. Membres de la CUP han desplegat cartells amb aquestes reivindicacions durant el ple.

D’aquesta sessió de constitució del Consell de Districte en destaquem el paper de CiU parlant sobre seguretat ciutadana i delinqüència, així com l’actuació del senyor Eduardo Bolaños emprant el castellà a mitja sessió remarcant que Barcelona és una “ciudad abierta y tolerante”.  Finalment, valorem positivament que partits com ICV-EUiA o la coalició Unitat per Barcelona fessin referència a algunes de les propostes que vàrem defensar en les darreres eleccions, com són la defensa dels serveis públics, l’aposta per la democràcia participativa a través de l’elecció directa de regidors o els pressupostos participatius. Llàstima que no avancessin en aquest sentit quan podien fer-ho.

Amb aquesta actuació, des de la CUP, que vàrem quedar com a sisena força al districte amb 2.331 vots que suposen un 2,18%, volem donar a conèixer que al llarg d’aquest mandat seguirem de prop l’activitat institucional a l’Eixample portant-hi la nostra manera d’entendre l’acció política.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s