Biblioteques de Barcelona dóna la raó als treballadors de la Biblioteca Agustí Centelles.

El cap de recursos humans de Biblioteques de Barcelona ha comunicat al personal de la Biblioteca Agustí Centelles que aquesta tancarà a partir del proper dilluns dia 17 per tal de realitzar-hi les pertinents reformes, tal com demanava l’equip de treballadors, reubicant-los transitòriament a d’altres Biblioteques.

Biblioteques de Barcelona pren aquesta decisió després de donar la raó als treballadors del centre i acceptar que les actuacions fetes fins ara eren insuficents per evitar els casos de lipoatròfia semicircular.

Des del nucli de l’Eixample de la CUP de Barcelona donem tot el nostre suport a la reivindicació i mobilització dels treballadors i treballadores del centre, així com a d’altres col·lectius de l’Eixample, que al llarg del darrer any s’han mobilitzat activament per donar a conèixer les deficiències estructurals de l’edifici, els problemes de salut laboral que se n’han derivat i l’actitud obstruccionista o de deixadesa que en determinats moments han pres els responsables polítics. Ara caldrà, doncs, estar a l’aguait conforme els compromisos presos per Biblioteques de Barcelona es desenvolupin correctament.

Per saber-ne més

La Biblioteca Agustí Centelles tancarà dissabte per millorar la salut laboral de les instal·lacions

Treballadors de la Biblioteca Agustí Centelles en demanen el tancament cautelar fins que s’aclareixin els problemes de salut laboral.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s