Fora feixistes dels nostres barris!

El nucli de la CUP dels barris de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni vol denunciar l’agressió feixista que es va produir en el barri de Sant Antoni el passat dia 7 de gener. Un grup nombrós de joves amb estètica skinhead i neonazi va provocar  una sèrie d’incidents pel centre de Barcelona i va agredir un jove al Passatge de Sant Antoni Abat; el noi que va rebre la pallissa va haver de ser traslladat a l’hospital amb ferides de diversa consideració.

En primer lloc ens solidaritzem amb el noi agredit,  amb la seva família i entorn proper, i desitgem que no tingui conseqüències greus per la seva integritat física, tot esperant una ràpida recuperació.

Seguidament, volem expressar que actes tan lamentables com aquests s’han de rebutjar i denunciar amb fermesa i valentia. No es poden silenciar ni poden quedar impunes: s’han de donar a conèixer al conjunt de la societat des de tots els àmbits per tal d’arribar a la total eradicació.

Reafirmem la nostra voluntat de lluitar per una societat més lliure on el feixisme, la xenofòbia i la intolerància no tinguin cabuda a la nostra ciutat ni als nostres barris.

Cap agressió sense resposta!

CUP Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni

One response to “Fora feixistes dels nostres barris!

  1. Retroenllaç: Concentració 5F contra el feixisme i el racisme. | Reinventem l'Eixample

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s