Resistint des de les aules, 2 de maig al Centre Cívic Urgell.

xerrada educació ccurgell 2maigUs convidem el proper 2 de maig a la xerrada sobre educació i neoliberalisme que es realitzarà en el centre cívic Urgell ( C/ Urgell, 145). A l’acte, titulat “Resistint des de les aules”, reflexionarem sobre el moment actual que pateix l´educació pública a Catalunya. Per introduir el debat projectarem un documental del MST on coneixerem les experiències emancipadores d´aquest moviment social al Brasil i com han fet de l´educació una punta de llança per a lluitar contra un sistema pervers i excloent.

En un moment on el debat ideològic sobre el futur de la nostra educació és més viu que mai -manifestant-se en forma de retallades, lleis injustes que promouen la segregació escolar, l´atac frontal al català, la jerarquització de les funcions dintre dels centres i la desaparació de tota forma d´organització i gestió democràtica- cal impulsar noves formes de resistència des de les aules.

Per a debatre, conèixer i construir el coneixement entre tots i totes, diverses persones acivistes, militants i vinculades a la lluita sindical ens faran una aproximació a aquesta realitat. Esperem que pugueu venir per a refexionar sobre la millor manera d´empendre un camí alliberador dintre de les escoles i universitats públiques, espais idonis i amb capacitat per a formar consciències crítiques i transformadores d´aquesta realitat.

Lluitar és la millor manera d´educar!

CUP – Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni

PS Aprofitem per a recordar que entre avui i la vaga del 9 de maig estan tenint lloc diverses mobilitzacions al barri i a la ciutat en l’àmbit de l’educació. Entre totes podem!25 Abril tancadaMiro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s