Presentació de la Plataforma Veïnal Aturem el Pla Paral·lel: dijous 19 de juny 19h, Plaça dels Ocellets

Aquest dijous 19 de juny a les 19 h a la Plaça dels Ocellets (C/ Blai- Paral·lel), la Plataforma veïnal Aturem el Pla Paral·lel es presenta al barri amb un acte festiu i reivindicatiu. La Plataforma, formada per veïns i associacions del Poble Sec i Sant Antoni, ha nascut amb la intenció d’incidir a la reforma de l’avinguda Paral·lel, una reforma pensada per imposar la lògica de la rendibilitat privada i la mercantilització d’allò públic per sobre de les necessitats col·lectives dels veïns i veïnes afectats. A més a més, si encara no ho heu fet, us podeu adherir al manifest que ha impulsat la Plataforma.

cartell acte 19 juny Paral·lel

  • Joan Maria Soler de la Federació de Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) obrirà el debat parlant sobre diferents experiències de mobilitzacions veïnals que han incidit en el model de ciutat a Barcelona.
  • Seguidament, representants de la Plataforma explicaran en què consisteix exactament el Pla Paral·lel i com ens afecta als barris.
  • Fem Rambla, un cas recent al Poble Nou, ens explicaran com van aconseguir aturar un pla urbanístic i obrir un procés participatiu
  • La filòsofa Marina Garcés ens parlarà sobre el turisme i el seu impacte als barris.

Per acabar Raons Públiques i Repensar Poble Sec dinamitzaran un espai participatiu amb els assistents sota la pregunta Quin Paral·lel?. I per acabar el grup musical Fundació Robo ens regalarà una petita actuació musical.

Com més serem, més força tindrem i millor demostrarem que l’ajuntament ens imposa un model de barri i de ciutat que no volem!

Apunteu-vos al esdeveniment de Facebook https://www.facebook.com/events/550716511705525/

No us perdeu el video “Què és el Pla Paral·lel?”  https://www.youtube.com/watch?v=2ezKcEaJCqU

Més info: www.plaparalel.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s