Arxiu del Blog

Imatge

Dimarts 1 juliol, 19h, cassolada Aturem el Pla Paral·lel

Dimarts 1 juliol, 19h, cassolada Aturem el Pla Paral·lel

Després de l’èxit de la trobada de dijous passat, farem sentir de nou la nostra veu:
Punt de trobada a la plaça dels Ocellets (Blai/Paral·lel) a les 19:00h. Després, sortirem de la plaça i hi haurà un final sorpresa. Si no podeu venir, feu soroll des del vostre balcó.
#SomParalel i no acceptarem que es faci “Cap Pla sense el veïnat”.

Imatge

Dissabte 31 de maig, jornada de debat Recooperem l’economia a Golferichs

jornades recooperem l'economia 31MLa Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Barcelona organitzem el dissabte 31 de maig les primeres jornades de debat “Recooperem l’economia” on s’analitzaran les potencialitats de l’economia social i solidària en el desenvolupament local i, també, es plantejaran possibles formes d’establir mecanismes de funcionament propis de l’economia social i cooperativa al sí de l’Ajuntament.

L’acte començarà a les 10:30 hores a la sala d’actes de la Casa Golferichs Centre Cívic (GV. Corts Catalanes, 491).

En el marc de la campanya Recooperem l’economia -Construïm la solidaria i de les persones- el proper dissabte 31 de maig tindrà lloc la 1a jornada de debat sobre el model de producció i inversió econòmica que defensa la CUP de Barcelona.

En aquesta ocasió intervindran en Jordi Estivill, membre de la Xarxa d’Economia Solidària, i en Raimon Gassiot, membre de la cooperativa Coop57, per introduir la lògica de desenvolupament econòmic de l’economia social i solidària i reflexionar al voltant de la governança públic-cooperativa en el desenvolupament econòmic local.

En una segona sessió es plantejaran estratègies i reflexions al voltant de com aplicar a l’Ajuntament les dinàmiques que es practiquen des de l’economia solidària i el cooperativisme com una gestió municipal dels serveis públics,  del model energètic o l’aplicació d’un balanç social en la gestió i inversió municipal, per això, es comptarà amb la presència de Francisco Ferrer, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, Jordi Ribas, membre de la Xarxa d’Economia Solidària, i Judit Casas, membre de Som energia.

Imatge

Avui reunió amb l’alcalde Trias, demà seguim al carrer com cada dimecres!

Avui reunió amb l'alcalde Trias, demà seguim al carrer com cada dimecres!

Imatge

LA CUP presenta a l’Eixample la campanya per l’escola pública “Desconcertem els Països Catalans”.

Esteu totes convidades a participar-hi!

Seguim lluitant per una escola pública, popular, equitativa, laica, coeducadora i catalana!

https://www.facebook.com/cupeducacio.cat

https://twitter.com/cupeducacio

Imatge

Dimecres hi tornem, guanyarem!

Dimecres hi tornem, guanyarem!