Arriben les Calçotades Populars de Sagrada Família i Fort Pienc

Un any més, i ja en són vuit, el mes de març acollirà les Calçotades Populars dels barris de Sagrada Família i Fort Pienc. La primera d’aquestes, organitzada pel Casal Independentista de l’Eixample ‘La Cruïlla’ i Arran Sagrada Família, serà el proper dissabte 2 de març. El següent dissabte 9 de març serà el torn del Fort Pienc, en aquest cas organitzat pel Casal de Joves Xiroc, l’Esplai i Arran Fort Pienc.

calcotades

En el marc d’aquestes jornades podrem gaudir de les colles de cultura popular de l’Eixample (Castellers de Sagrada Família, Colla Bastonera de l’Eixample, Xiquets de l’EI…), actuacions musicals, parlaments, fires d’entitats i moltes activitats més.

Des del nucli de la CUP als barris de l’Eixample dreta volem animar a la participació en aquests actes a dia d’avui tant arrelats al barri i al seu teixit associatiu. Tot i les limitacions que any rere any ha anat posant l’Ajuntament en l’ús de l’espai públic, el treball diari d’entitats, col·lectius i colles de cultura popular ha fet possible consolidar aquestes jornades i fer-les un referent per molts veïns i veïnes.

8 anys de calçotades, 8 anys recuperant la cultura popular!  

Deixa un comentari