Festa Major de Sant Antoni 2014: programa i primeres valoracions.

El passat dijous començava la Festa Major de Sant Antoni, que enguany s’allargarà fins al diumenge 26 de gener. La Comissió de Festa Major, dinamitzada per l’Associació de Veïns i participada per entitats de tot tipus, presenta un centenar i escaig d’activitats per a tots els gustos. Podeu trobar tota la programació als següents enllaços: Programació Festa Major, programació Festa Major Jove.
Un cop començada la festa, des del nucli de la CUP del barri hem de lamentar el paper del districte, que un any més, en comptes de facilitar l’organització de les activitats, la complica. Si l’any passat els problemes -no resolts- es van donar amb els usos de l’Envelat, enguany cal destacar les dificultats administratives per coincidir permisos a fires, curses d’atletisme o patinades populars. Tot plegat, recordant que el 2013 ha estat un any carregat de prohibicions i sancions administratives que compliquen, i de molt, els usos veïnals de l’espai públic.
En qualsevol cas, us animem a celebrar la Festa Major i si no la hi teniu, a penjar al balcó l’estelada i banderoles en suport al CSO La Carboneria, amenaçada per una ordre de desallotjament a partir del 6 de febrer. Atents a les convocatòries i bona festa major!
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s