Treballadors del Clínic acampen al vestíbul contra la privatització de l’hospital.

Tancada Hospital ClínicDes del passat dia 12 desembre, treballadors i treballadores de l’hospital Clínic estan acampats al vestíbul de l’hospital en defensa de la sanitat pública, contra la privatització del centre i per la no retallada de les condicions laborals.

Les retallades s’han anat consolidant al llarg d’aquests dos darrers anys amb el tancament de llits, de quiròfans i amb la no substitució de personal per malaltia, vacances i permisos.

En aquesta difícil conjuntura cal afegir el canvi de model de gestió que la direcció del centre vol emprendre en els propers mesos. Es passaria d’un model de gestió  realitzat per una fundació pública, no exempta de controvèrsia per diferents irregularitats, a un model de gestió on els recursos i els fons públics serien gestionats per una fundació privada tal i com ja es realitza a l’hospital de Sant Pau.

Mentrestant, el comitè d’empresa ha decidit no recolzar la tancada i continuar recollint signatures per cobrar la paga extra de Nadal, sent l’únic comitè que a dia d’avui no recolza les diferents tancades que es realitzen a diferents ciutats del Principat.

Des de la CUP-Eixample expressem tota la nostra solidaritat cap a aquelles persones, col·lectius i entitats que han fet possible la tancada i que una altra vegada marquen el camí per defensar la nostra sanitat pública. Alhora, demanem una rectificació als membres del comitè i els emplacem a què es sumin a la lluita de la resta de companys i companyes a la tancada.

Més informació a :  http://tancadaclinic.wordpress.com

CUP Eixample

Deixa un comentari